Sunday, June 27, 2010

Keeping up with the Baharians Eps 6


Picnic @ PD

Last Saturday, kami berpiknik di Port Dickson (PD). Melayan anak2 buah yang tak menyempat nak masuk air padahal matahari atas kepala lagi... Tak tau ke Uncle Zamil dah gelap sikit?? Heee.. jgn mare husband.


Sementara nak tunggu redup, mari kita gula-gulakan kanak2 ini dengan menonton aksi kuda sambil makan ais krim.

Tapi lepas habis je ais krim, kuda pun tidak dihiraukan, pantai was more tempting. Si kecil berusia 4 tahun tu kata 'Kalau nak mandi, kena lah mandi sekarang'

Hakikatnya, bila masuk air, asyik nak kena pegang je sebab takut, tu bukan mandi namanya nak oiii... Last-last main pasir je kat tepi. Apakah definisi mandi laut anda? Tak seronok langsung. Ces.



Ganas ko mak buyong pakai baju tengkorak, anak buah tengok pun seram. Baju suami masa muda, baju saiz S saya confirm lah tak muat kan

Makan-makan di tepi pantai...


Ambil-ambil gambar di tepi pantai...



3 comments on "Keeping up with the Baharians Eps 6"

wAwwA AwwA on June 27, 2010 at 9:55 PM said...

enjoy eh mak buyong main2 air. teringt ada besfren aku g PD dkt2 due, holiday sempena anniversary.. blk2 umah je, deliver terus. ;)

aku suke pics dpn matahari tu. nice. tp plg terbaek, pic ko sorg2 tu. masih nmpk langsing kot. ;D

deena awanis on June 27, 2010 at 10:46 PM said...

seronoknyer mandi laut...

`BaHa` on June 27, 2010 at 10:54 PM said...

najwa: auwww ade yg masih sudi cakap saya langsing hehe.. hmm camera trick ;p

deena: tak la seronok mana, panas sampai pukul 6.. penat mengikut kata budak2 tu haha mak cik tak ikhlas bawak pi picnic

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates