Thursday, July 29, 2010

Baby dalam perut pun hiccup?


My baby.. yes he did!

After having dinner last night, I was lying in bed and wondering what the baby is doing when I feel a series of little rhythmic movements that last for almost 15-20 minutes- slow je movement tu but it happened selang a few seconds. Nak kata kick or punch tak logik pulak, I can feel and see that the movement caused the whole side of tummy ternaik sikit.

Then I remember pernah baca kat What to expect website, yang baby dalam womb pun akan start hiccup since 2nd trimester maybe... tapi bila baby dah besar baru lah kita dapat rasa. It such an entertainment! Hehe.. Memang enjoy sangat rasa dia hiccup and funny too. Sure mamat kat dalam tu pelik, apekah yang sebenarnya sedang berlaku kepada beliau.

p/s: Dalam masa emak n bapak terfikir-fikir macam manalah rupa anak yang bakal dilahirkan, agak2 baby pun fikir the same thing too tak? 'Camanelah rupa mak bapak aku nih?'

5 comments on "Baby dalam perut pun hiccup?"

deena awanis on July 29, 2010 at 7:32 PM said...

cam seswai sangat pic tu macam baby berpikir "macam mana laa rupa mak aku kat luar tu??" hehhee..chumill..

`BaHa` on July 29, 2010 at 7:34 PM said...

tula kite ni sibuk2 nak anak comel.. jap lg die yang frust tgk mak die tak berapa comel ;p

Fiez Kejora on July 29, 2010 at 7:53 PM said...

hehehe...sempat ke baby nk berfikir sape parents dia bile dia kuar nnti?huhu...can't wait to see our baby kan...rupe sapela agaknyer....rupe kite@rupe husben@campur2....:)

marinahunny on July 30, 2010 at 5:07 PM said...

hahaha lawaknye, x sangka baby pun hiccup even masih dlm perut..

jmpa blog ni melalui zaila dan juga najwa..satu coursemate kan..? najwa tu opismate suami akak..

Puan Jiha on August 2, 2010 at 5:26 AM said...

Aqeef masa dlm tummy Jiha pon selalu sedu2 hehehe

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates