Sunday, July 11, 2010

Tek


Or tag..

1.adakah anda rasa anda hot?
Malam tadi memang takleh tido, berpeluh-peluh.. Pembawakan budak gamaknye

2. upload wallpaper yang anda gunakan skrg?


3. cerita pasal wallpaper tersebut
Malas nak pilih gambo lain, pilih ape yg Bill Gates dah kasi je dalam OS ni haa..
Standard kat desktop sepah2 huhu

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
Lama G tak makan.. Mungkin 2-3 bulan lepas

5. lagu paling latest yang anda dengar?
Tak ingat. Owh so goldfish memory!

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni...
Buat2 google pasal benda berfaedah, kalau orang lalu kat belakang..boleh la click tab yang lebih berfaedah tu *wink*

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Nama bapa saya, Baha

8. tagged lagi 5 orang
1.ierda
2.ita
3.zura
4.najwa
5.yien


SOALAN BAWAH NI BERKAIT RAPAT DENGAN ORANG YANG ANDA TAG..
Ok, ape2 aje lah ko ni soalan...

9. Siapakan orang no.1 kepada anda
Kawan sejak 13 tahun lalu. Kalau musuh takkan tag pulak kan...

10. katakan sesuatu kepada orang no.5..
Selamat Pengantin Baru! Pak pong..pak pong..

11.no 3 ada hubungan dengan sape?
Dengan laki die..

12.bagaimana dengan no.4 lak?
Teammate netball.. team legend sepanjang 2003-2006. Waa mengaku legend ;p

13. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.
1- die nak kawen dah..
2 - siap ade bisness jual chocolate lagi
3 - kuih raya pun boleh order.. (eh boleh ke order this year ke nak focus buat chocolate wedding hang?)
4 - orang pertama bagi hadiah kat baby i..wahaha.. excited mak! Thanks, Aunty Zaila..
5 - source untuk saya mendapatkan gosip terbaru. Auwww..

18.adakah anda tau razman itu sengal?
Tau.. die memang camtu.

19. gay or less?
Dah membuncit perut ni confim-confim bukan keje gay.

1 comments on "Tek"

thezaila on July 12, 2010 at 12:55 AM said...

mak pun xtau la nyah... rasa di hati mcm nk buat.. tp bila ku suarakan hasrat hati ku utk berniaga kueh.. dijegil2 nya mata..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates