Wednesday, February 23, 2011

Apa emak baby boleh makan?


SEMUA!

Emak baby ni asyik mengidam je nak makan macam-macam. Dulu masa pregnant tak sempat nak mengidam sebab memanjang sickness so takde selera. Kalau makan pun tak habis..

Dah sekarang ni mari makan habis-habisan!

Tadi lunch kat Kanna Curry House - banana leaves. Lama tak pekena makan nasi atas daun pisang ni. Dengan karinya yang pekat, cukup rasa.. Kambing masak masala lagi.. Ditambah lagi ayam goreng berempah. Nasi pulak membukit tinggi.

Licin beb! Alhamdulillah.

Antara kedai nasi daun pisang yang best yang I pernah pergi la, no 1 in chart haruslah Kanna, then Raju kat jalan gasing and (nama kedai tak ingat) kat jalan telawi Bangsar.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments on "Apa emak baby boleh makan?"

deena awanis on February 24, 2011 at 4:29 PM said...

heehehe..makan banyak x pe..bf will help us to stay in shape..=D

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates