Saturday, February 12, 2011

Happy 5 Months Young!


Hey Sonny,

Now that you've grown up anda sudah boleh ketawa terkekek2, play, meniarap and dah angkat bontot, u turn ur head if mommy calling u, kurang menangis ;p attracted to something colorful, dah pandai capai and 'eat' mommy's fingers!

Tapi setiap kali masuk bulan baru, 'perangai' pun tukar baru. Dari tidur dalam cot then nak tidur celah ketiak now kat atas badan pulak. (Anak sorang boleh la ;p )

I enjoy living with u to the bits! :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments on "Happy 5 Months Young!"

deena awanis on February 12, 2011 at 6:42 AM said...

happy 5 months amir!!

Mrs Nageb on February 12, 2011 at 8:06 AM said...

owh happy happy amir :) good boy :)

Puan nadxoxo on February 12, 2011 at 6:41 PM said...

Sekali tengok Amir macam Zahin pulak sebab sama2 botak hehe. Happy 5 months dear Amir :) Jangan nakal2 hehe

farahfad on February 13, 2011 at 7:41 PM said...

wah 5 bulan sudah..pp nya sudah menampakkan kelebaran!=p
a very blissful 5 months!
happy 5 months amir!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates