Tuesday, April 26, 2011

Separa lucu, separa stress


9.00pm: sedang mengorak langkah ke kamar mandi, Amir yang sedang bermain dalam walker dikesan sedang menghampiri se'mug' coffee di atas side table.. Baru nak bukak mulut say 'stop' tangan Amir lebih pantas daripada halilintar.

Selepas kejadian niat ke kamar mandi diteruskan, bukan untuk mandi tapi ambil kayu mop. Huwaaaa mommy memang suka adhoc.

Luckily it's not hot coffee. Lepas ni kene more cautious. Lupa lah anak dah besar and bergerak pantas. And dah tumbuh gigi too.. *wink* dan baju malam dah senteng, boleh jadi baju siang. Time flies!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments on "Separa lucu, separa stress"

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ on April 26, 2011 at 6:05 PM said...

dah tumbuh gigi da??? good job Amir :)

blossom on April 26, 2011 at 6:50 PM said...

amir dah muler nak explore nih....dah pantas begerak...agaknya dia aim air tu cam sedap jer...heheh

deena awanis on April 26, 2011 at 8:50 PM said...

nyumnyum..coffee...amir like it!!selamat mengemop mummy..hahhaa

AzUraAa on April 27, 2011 at 9:17 PM said...

aiyaa..amir pun nak minum kopi yeee...pasni mummy minum air dlm cawan plastik je la..

MyRule on April 28, 2011 at 2:05 AM said...

lawa baju dia.. :p

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates