Tuesday, May 3, 2011

Lex Luthor Malaysia (?)



Bila suarakan kerisauan pasal rambut Amir yang haluuuuusss aje tu, nanti orang akan reply 'Jangan risau'  'Biasalah tu..'   'Nanti adalah tu, baby lagi..'


Senang hati emak.


Bila dah senang hati, ada pulak yang cakap 'Eh rambut dia memang takde ke.. ke cukur'   'Ohh rambut dia sikit..' atau buat muka pelik (sikit). Dengan erti kata lain if tak risau pasal rambut Amir, banyak pulak orang tegur mana rambut Amir. Huhu.


Tapi satu remark ni from Puan Seri Nora (owner Nora Lodge, Bkt Tinggi) 'Eh macam Lex Luthor!'  ---> Ini menggelikan hati. Lol.

6 comments on "Lex Luthor Malaysia (?)"

Mrs Nageb on May 3, 2011 at 11:51 PM said...

takpe..tetap comel kan...kan..

MyRule on May 4, 2011 at 12:42 AM said...

suka baby botak..cumel..:p

`BaHa` on May 4, 2011 at 12:54 AM said...

tapi still la i ni sibuk mencari petua nak lebatkan rambut hehehe

deena awanis on May 4, 2011 at 5:50 PM said...

comel tau..bulat jer..licinnn.=)

liza on May 5, 2011 at 9:01 PM said...

serupa.. huhu

Miss N on May 9, 2011 at 9:56 PM said...

ya allah..aqeef pon sama.lambt gile tumbuh rambut..halus benar rambutnye..tak berani letak minyak sbb dulu letak minyak trus rashes kepala die..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates