Thursday, May 19, 2011

Survey: Set bersalin


Nak tanye bloggers, set bersalin ape korang pakai yg didapati bagus. Ada tungku/tuku dan mudah penyediaannya.

Ni survey for a friend of mine, nak belikan set bersalin for her. I dulu xpakai pun set bersalin so xde idea huhu


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments on "Survey: Set bersalin"

deena awanis on May 19, 2011 at 5:35 PM said...

thought u yang nak bersalin again..hhihi..

no idea gak..dulu beli NR, tapi x berjasa pun dia..sebab i x guna pun..

`BaHa` on May 19, 2011 at 6:02 PM said...

sambil menyelam, minum air

this survey for myself jugaklah hehehe manetau the 2nd one in the near future ;p

misha.w on May 23, 2011 at 11:36 PM said...

nona roguy & amway. dua2 best! :)

Taty Ismail on May 27, 2011 at 4:52 PM said...

babe for all 4 kids i used different set bersalin. masa feera it was amway... hhhmmm, sorry it wasn't good at all.... time erin i used mustika ratu... boleh tahan ler but the ubat2 still tak cukup bagus... i liked the bengkung tho'.... come ayra i used nona roguy.. ubat dia ok especially the minyak urut mustajab but the bengkung susah sikit nak pakai... zara's time i used leesa formula... yang ni i suka... the tungku & bengkung were easy to use... tak yah mintak tolong orang lain... ubat2 dia pun not bad tho' in terms of minyak urut nona roguy still the best!!! my 2 cents worth...

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates