Monday, May 9, 2011

Mother's Day Lunch Treat


Saja-saja keluar makan ala-ala celebrate tapi sebenarnya similar je macam outing weekend ;p Jangankan tidak kan, jadi celebrate ala kadar aje..

We had lunch at TGIF, The Gardens. Most of customer on that day pun makan kecil-kecilan macam kami satu famili.



 Hmmm.. nak makan apa ye? Takde pun solid food for 6 months and above??







 Melompat-lompat. Bergurau senda.




Dah penat, inilah akibatnya.


Muka standard lepas bangun tido...
muke masam!



Hadiah dari Amir untuk mommy bersempena Mother's day tahun ni:
2 batang gigi di bawah.
1 batang gigi kat gusi atas.
2 malam berturut tidak-dapat-tidur sebab Amir fussy, maybe sebab nak tumbuh gigi tu.
1 kepala yang berat di pagi Selasa ini sebab tak cukup tidur.

3 comments on "Mother's Day Lunch Treat"

AzUraAa on May 9, 2011 at 9:51 PM said...

happy mother's day dear...
amir, da pukul berape skarang??

`BaHa` on May 10, 2011 at 12:29 AM said...

yo puan seri,amir dah dekat pukul 8 sekrang, 2 hari lagi genap pukul 8

`BaHa` on May 10, 2011 at 12:29 AM said...

yo puan seri,amir dah dekat pukul 8 sekrang, 2 hari lagi genap pukul 8

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates