Thursday, June 9, 2011

Fever episode 2


Selepas pukul 2.40am semalam, ingatkan Amir eventually tidur. Jangkaan meleset. Walaupun dah tidur atas badan, ade je benda lain buat dia tak selesa. Merengek.

Emak Amir yang konon2 sanggup tak tido nak monitor temperature anak, menjelang pukul 4-5 pagi kepala dah weng.. Mata kuyu.. Kepala berat.. Ngantuk GILE! Culture shock sebab masa belajar tak pernah stay up ;p

That was first time sepanjang malam tak tidur, silih berganti dengan baba Amir dukung Amir. Sambil berdiri, henjut2 sikit sambil tutup mata. Badan Amir panas betul, dok tuam aje. Letak kain basah dekat dahi, dicampaknya. Even worst Amir muntah-muntah, mungkin angin sebab takde selera nak makan.

We thought balik kerja tadi, demam Amir dah surut. Masih teruk lagi. Once again pergi klinik, masuk ubat kat pungkoq. And kena hidu oksigen untuk cairkan flame. Kalau tak Ok, tomorrow terus pergi specialist. Harap2 Amir cepat sihat.

Malam ni nampak die dah bertenaga, dah melonjak2. Tapi masih batuk and flu. Tido pun macam dah lena sikit.. Better than before.

Cepatlah sihat Amir, dah 2 hari mommy tak dengar u ketawa terkekek-kekek.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comments on "Fever episode 2"

deena awanis on June 9, 2011 at 5:48 PM said...

bila anak demam, gitu laa gayanya..rindu nak tengok dia senyum n gelak..get well soon amir!!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates