Wednesday, June 8, 2011

Fever oh fever


2.30am

Amir tak tidur lena, malam semalam pun tak lena due to blocked nose and cough. Malam ni Amir demam, 37.9

Luckily we visited his paed after work. So dah ada ubat. This is the second time Amir demam, last time masa Amir 2-3 bulan but not this bad. Now Amir tengah tidur atas mommy, maybe dia selesa tidur macam tu. Mommy pulak tak boleh nak tido monitor temperature Amir :(

I don't think he's sleeping tight, mulut asyik berbunyi je. Poor my baby.

Baba Amir pun tak sihat, batuk2. Dua org heroes sick la, terpaksa mommy transform jadi wonderwoman ;p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments on "Fever oh fever"

zente@eyka on June 8, 2011 at 5:19 PM said...

siannya amir...

syuhada on June 8, 2011 at 6:40 PM said...

hope your heroes get well soon. ko plak makan vit C banyak2 biar tak jangkit. hehehe

[ Hanie ] on June 9, 2011 at 1:31 AM said...

halala yeker. sian die. skrang musim kot. my case pulak..mak paknye yg tak sehat...anak masih ok lg. tu pun risau die demam jgk nnt..huhuu

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates