Wednesday, June 15, 2011

No more fever, now I wanna go home :(


Alhamdulillah, Amir dah tak demam lagi since yesterday. Cuma batuk and selsema ada lagi. Result x-ray semalam, ada flame sikit kat lung Amir. So, sekejap lagi nak kena buat fisio nak keluarkan kahak dari lung. If takde masalah lain mungkin boleh discharge harini.

Oh please, I wanna go home very badly.

I have spent 2 nights here, dah cukup untuk buat badan sangat-sangat letih. I don't have enough time to shower in fact. Harini baba Amir dah kena masuk office, nak tinggalkan Amir sorang-sorang atas katil hospital ni sangatlah tidak confident.

Other notes:
Susu Anmum for lactating mother
Since Amir demam, dia langsung takde selera makan apetah lagi bottle fed. Masa tinggal dengan babysitter pun dia tak nak minum. Memang banyak kali kembung perut sebab wind. Risaunya. Apetah lagi now milk production dah berkurang. So I continue minum MilkMaid Tea - fenugreek (halba). Hmm rasa macam sama je. Then cuba lah susu Anmum for lactation, I personally think it's a milk booster. Macam masa mula-mula dulu. Alhamdulillah. Tak lah risau pasal Amir tak makan.


Hemmm...




Uwaaaa.. Nak balikkk!!!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments on "No more fever, now I wanna go home :("

deena awanis on June 15, 2011 at 9:11 PM said...

take care too both mummy n amir..

Kemn Azmaili on June 15, 2011 at 11:08 PM said...

sian amir, jaga anak tu kena la jaga kesihatan mommy jugak...nnt mommy sakit, susah pula.. =) take care

naddynad on June 15, 2011 at 11:48 PM said...

alhamdulillah lega aunty nad dgr amir da sihat...nnti mamam byk2 balik ya sygg :)

sabar Baha sikit je la nnti bole balik ya *hugsssss

♥ Elin ♥ on June 16, 2011 at 6:15 AM said...

wahh bagus lah alhamdulilah amir dah semakin sihat....mummmy pulak yg sakit2 badn..hihiih...x per demi anak apa saja sngup kan..;p tc mummy.

[ Hanie ] on June 16, 2011 at 11:53 PM said...

insyaallah..nak kebah dh tu ye. wahh your milk production masih byk ye baha. bestnyer. hanie ni dah lamo takdo huhu

Edda Syarmila on June 18, 2011 at 9:05 PM said...

go amer go!

anyway...pasal ANMUM tu saye sgt stuju!!

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates