Thursday, June 30, 2011

Amir oh! Amir


Today babysitter (ibu) Amir is on leave. So patutnya Amir and mommy lepak dekat rumah. Unfortunately hari ni jugak lah TNB ada maintenance di area Cheras so my house harini takde elektrik since 8am.

Nak dijadikan cerita, Amir dah 3 hari cirit-birit sampai melecet kat bawah tu. Duduk rumah pakai napkin aje. Tapi masih lasak bermain sampai nak tercabut.. Gayat la kata kan first time pakai.

After lunch, tengok Amir dah okay sikit terus bawak jalan-jalan Sogo ;p Tak larat dok rumah, takde TV.. Panas.. Boring! Dah habis semua lagu kat BabyTV mak nyanyi :D


So here we are now, Starz Garden Sogo!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments on "Amir oh! Amir"

deena awanis on June 30, 2011 at 7:32 PM said...

go for cloth diaper, insyaallah no more melecet dibawah itu..=)

`BaHa` on July 3, 2011 at 5:00 AM said...

owh.. melecet due to cirit-birit. so far Amir pakai mane2 diaper pun okay :)

`BaHa` on July 3, 2011 at 5:00 AM said...

owh.. melecet due to cirit-birit. so far Amir pakai mane2 diaper pun okay :)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates