Tuesday, June 14, 2011

Fever episode 7: Admitted!


Too bad. Sampai harini masih ada fever. Even worse since this morning ada naik rashes kat kepala and badan. Which we thought demam campak.


After lunch time we all balik from office and bawak Amir ke KPJ Specialist Kajang. Paed kata maybe bukan demam campak, perhaps viral infection. But too early so say so tho'. Tomorrow akan buat xray to check flame in the lung. I just hope there's nothing serious. So now amir admitted to ward, better still after 5-6 days demam, on medication and bedrest at home. Both Ami and I think we need expert to be around (or we be around, near to the expert). Do whatever it takes to heal Amir. Kesian Amir we don't know what irritates him tapi cranky and fussy sangat2. Doc pegang tangan ke dahi ke telinga, habis ditepis. Ni tgh tido berdukung, letak atas tilam je menangis. Siannya hero yang tak berapa hero time demam-demam ni ;p

Lagi satu hero tengah dok layan movie maybe nak menenangkan hati, fikir Amir yang tak sihat2 lagi plus some works at office dah berhari-hari cuti. Hmm.. Dugaan.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments on "Fever episode 7: Admitted!"

MyRule on June 14, 2011 at 4:22 AM said...

Ala..siannyer Amir..Get weel soon ye dear..

♥ Elin ♥ on June 14, 2011 at 5:54 AM said...

sy doakan amir cepat sembuh..harap tidak ad yg teruk.insyallh.awk sabar k.

Edda Syarmila on June 14, 2011 at 6:46 AM said...

baru jalan2 blog!pity amir....cepat sihat ye sayangg....for mama amir.take careeee ye

Coklat Stroberi :) on June 14, 2011 at 7:08 AM said...

amir good boy, harap amir xde pape..get well soon hero amir.

dayah, semoge tabah..jgn wisau sgt.

Byzura Razali on June 14, 2011 at 7:27 AM said...

Get well soon amir. Aunty pun ada kat kpj around 12.30 am until 2.30am.klau tau awal boleh visit amir skali.

triple H...=D on June 14, 2011 at 7:16 PM said...

alaa sian nyer amir...get well soon k sayang...

AzUraAa on June 15, 2011 at 12:15 PM said...

sabar ye babe..kuatkan semangat tau..u are amir's-superhero-mummy..bertabah okey..

[ Hanie ] on June 16, 2011 at 11:52 PM said...

alahai, sayu ksn bile anak tgh demam hmm..bwkan bersabar yer n kuat semangat :)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates