Monday, March 21, 2011

Bila hati rasa rindu


Mulalah browsing folder media > pictures

1. Yeay, I'm riding a horse!
2. Excited tidak terkira ni. Hiyarkh.. Hiyarkh..
3. Mommy belikan saya sebiji handphone sebab kedekut tak bagi pinjam dia punya. Tapi kenapa mommy punya boleh bukak FB, yang ni tak boleh?
4. Tadikan mommy dah cerita pasal pergi putrajaya pada hari Sabtu. Gambar ke-4 adalah saya pada hari ahad 8.30 pagi. Saya pun tak tau apa berlaku...
5. Seingat saya, saya dah puas berehat di sofa Alamanda..
6. Setelah puas bergelak ketawa dengan mommy dan kawan-kawannya
7. Cerita lain pulak, saya cuba mengepow air Mcdonald dari mommy.
8. Walaupun mommy masih kedekut, tapi emak saya tetap Best!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments on "Bila hati rasa rindu"

Reen Tart Nenas on March 21, 2011 at 1:41 AM said...

comei!

AzUraAa on March 21, 2011 at 8:36 AM said...

best la amir ade hp.. bak main no phone!!

oya on March 21, 2011 at 5:12 PM said...

amir fotogenik mcm mummy die nih..
nak bb pin amir please...heee...

yienjr on March 21, 2011 at 5:32 PM said...

amir..amir..comey sungguh! tapi bab telefon tu mmg dah macm BB..hehe ;p

Miss CJ on March 21, 2011 at 6:14 PM said...

Lama aku tgk, Amir ni ikut muka sapelah sebenarnya. Aku rasa mix muka ko dgn hubby lah.

Tapi tang kulit ikut ko. No offense :-p

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates