Sunday, March 20, 2011

Hot air balloon fiesta & Birthday Celebration


Since early last week, kami dah plan nak pergi tengok hot air balloon kat Putrajaya. Kebetulan my besties semua ada di Putrajaya, maka melepaklah kami bersama-sama seperti dulu kala. It was fun!

Pagi-pagi lagi dah sampai Putrajaya (orang yang dok Putrajaya pun tak sampai lagi). Had our breakfast at McD.






Happy family!

Selesai je mengisi perut terus bergarak ke Monumen Alaf baru, Precint 2.

Well actually, kami tak dapat pun tengok hot-air balloon nye huhuhu Ropenye balloon tu naik pagi-pagi dan petang aje :(
Maka aktiviti kami pada hari itu adalah:


Jalan-jalan.....

 Tengok orang lalu-lalang..


Tengok balloon bukan hot-air...

Usya-usya permainan kanak-kanak..


Jumpa kawan-kawan dan bergosip


 Main bola free.. Bila abang jual bola pandang sinis. Kita main bola dekat stall lain pulak.
 Posing-posing tengah padang..


Main pistol-keluar-buih

Dan makan-makan
p/s: Thank You Uncle Qad, for pizzas

Dan agenda tersirat.......

Rupa-rupanya my besties nak celebrate my coming birthday Ngeeeeeeee :)

......yang ke-17. Ngeeeeeeee


Sweet 17 ;)

 Celebrate birthday baba and Amir jugak


Thanks aunties :)

3 comments on "Hot air balloon fiesta & Birthday Celebration"

dyra on March 20, 2011 at 9:17 PM said...

dear amir,
aunty rara now SULKING wif u!!!

tell mommy, i want that ice-cream cake too..

and tell aunty syud, i can smell that fossil. envy!!!

{ahahahahahahahhahahaa........ }

`BaHa` on March 20, 2011 at 9:19 PM said...

dear aunty rara,

kita celebrate lagi sekali kat bukit tinggi next week :)

dialicious on March 20, 2011 at 11:47 PM said...

besnyerrrr!!susah dpt tix kan

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates