Sunday, March 6, 2011

Hometown, Visit Twins, Wedding and Newborn Niece


Balik Kampung Tok Janggut

Amir telah diperkenalkan dengan 'Walker'. Kita paw walker Amani sebab Amani kan dan pandai jalan ;p


Thanks to Amani tolong push the walker :)


Visit Twins

Oh agenda yang ini, emak Amir yang sangat excited over the top. Yelah, my bestie dapat twins.. mak tumpang gembira, nyah! Babies Puan Seri Azura.... Sorang baby je dah best gila, inikan 2 orang sekaligus! (Ada tips nak dapatkan twin tak?)



Iye, baby giant tu anak lelaki saya.

Inilah Amir's friends bermain bola sepak, 4-5 tahun akan datang. More to come...

Wedding - Daoh and Wida

Venue :  Monterez Golf & Country Club, Shah Alam

On sunday pulak we went to friend's wedding. Both pengantin lelaki and perempuan ni kawan kami - Daoh, kenal masa di University, Wida pun sama university and sama MRSM dengan I dulu di Muar. Same-same bercinta masa dekat U dulu ;p

Walaupun mula-mula macam hampir tak pergi, Amir asyik merengek maybe nak tumbuh gigi kot. Last-last sampai jugak kami kat sana walaupun dah hampir 4.00pm.


Beautiful wedding!


Newborn Niece

My cuz, yang dulu masa kecik2 selalu bergumpal dengan I. Kami memang rapat, umur pun beza setahun dah selamat melahirkan baby girl (doc initially said boy) at 6.43pm yesterday. Owh, so happy!

Gambar kami masa kecik (Gambar wajib: Berdiri dekat pagar dengan baju raya)

Dan kami masa muda remaja....



Now, we're mother... Time flies!!



Hello sweetie! Tak sabar Cik Nor nak jumpa u soon..

1 comments on "Hometown, Visit Twins, Wedding and Newborn Niece"

Mrs Nageb on March 6, 2011 at 8:24 PM said...

memory remains dear~

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates