Wednesday, March 2, 2011

UM


Dulu masa degree 'tergila-gila' nak masuk UM - best ranking U lah katakan.

Sekali dapat pulak Univ. M'sia T'ganu (formerly known as KUSTEM) dan dapat pulak course Kejuruteraan Perisian (ape benda ni???!!) - Menangis tak berlagu.

Bila dapat tau ada kawan-kawan masuk UM, UKM sedangkan kita ni di kolej universiti je, alahai sedihnya hati. 3 tahun sedih.

Which sebenarnya tak perlu sesedih itu life always has something great to offer. Masa degree ni memang high competition especially at public universities. Bila nak pursue master or phd u definitely can choose which university u want to enroll.

Probably U yang kata 'meh la masuk university saya.. Pls lah masuk'

Walaupun masa aku degree dulu ko pandang pun tidak ye?? Huh!!

So jangan sedih ye adik-adik, kakak (kakak?) tau perasaan anda.


Motif entry? Tengah tunggu nak meet up supervisor, student kat cafe ni memekak je keje, konon2 bestlah tu budak UM hihihi ;p


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments on "UM"

zente@eyka on March 2, 2011 at 6:19 PM said...

satu rumet menangis kena buang negeri..hehehe..miss those times..so now we can choose..nak pilih oversea pon diorang tgh tgu kot..hehehe...chayok2.all da best

deena awanis on March 2, 2011 at 8:32 PM said...

further master ek??

`BaHa` on March 2, 2011 at 11:16 PM said...

zente: ingat tak siap apply uitm pulak masa tu.. tapi semua tak dapat muahahahaha


deena: phd :)

zente@eyka on March 6, 2011 at 8:50 PM said...

hahahhha..(kenapa aku lupa part ni adeiii) but seme dapat uitm gak lepas degree..takyah mintak pon takpe uitm kata mai mai..siottt,...pitis jek seme tu..fulus,,fulus...

Ainul on March 6, 2011 at 9:11 PM said...

baha, smbg PHD kt UM faculty apa? husband ainul pun tgh bt PHD skrg.dia fc engineering :)

`BaHa` on March 6, 2011 at 9:13 PM said...

hi ainul, i most likely nak further di faculty business and accountancy under MIS programme :)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates