Monday, March 28, 2011

'Happy' Tuesday


Hari ni bangun awal dan keluar rumah lebih awal dari biasa.

Tapi sampai rumah babysitter macam biasa je.

Bertolak ke office dengan harapan dekat tol 50 sen Cheras tidak jem.

Jangkaan meleset sebab jem even before tol.

Lari ke jalan Bandar Tasik Selatan untuk masuk ke federal highway. Just before I turn to Desa Waterpark, DJ kat radio kata federal highway jem sebab ada accident kat simpang Kerinchi Link. Niceeeeee. Itu memang laluan saya tu. Saya memang nak masuk kat Kerinchi Link tu.


Maka buat keputusan masuk KL and enter Damansara from Lebuhraya Mahameru. In one scene I want to switch lane, dah tentu bagi signal, in fact kereta sebelah dah stop to allow me switch lane.. ada pulak motorcyclist yang tak puas hati and show me the middle finger.  A malay man with his wife. Saya tidak faham.

Manage to arrive office, tak begitu lambat (lebih awal dari some colleague who live nearby) then I realized..

baju terkoyak.

Kainnya dah rapuh lama tak pakai.


I have class at 11, shops will only open at 10.



"Series of unfortunate events"    ~Syuhada, author

1 comments on "'Happy' Tuesday"

deena awanis on March 28, 2011 at 9:39 PM said...

alasan yang cukup kukuh untuk shopping..;-)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates