Sunday, August 14, 2011

Buka Puasa di kampung & Family gathering


Philadelphia, here we come!!!!



This was the first time buka puasa dengan family. Walaupun tak cukup korum; 2 orang adik lelaki tak dapat join disebabkan tuntutan kerja.. Tapi tetap meriah dek anak-anak buah.


Before sampai ke Kuala Pilah, kami jemput Amani since mama and papa tak dapat nak balik. Elok je Amani dok diam kat car seat, Amir yang tak dok diam huhu




Haish dah anak dara dah my niece semuanya...





Diorang masa kecik2 dulu...





Sekarang.....



 Amir had such a great fun at Tok Janggut's place..





Tak tau kenapa, tapi anak dara 2 orang tu suka main kepala Amir ;p



 Hey, look! Kuala Pilah Next Top Model!!

Always the cutest.. :)

Kak By, 4 years ago..

Hari Ahad, awal-awal lagi dah bertolak balik KL. Nak elak jam... Amani yang dok elok semalam, kali ni die menangis dari Kuala Pilah sampai Seremban! Tak nak langsung duduk kat car seat. Huhuhuhuhu. Sedih sebab Tok Janggut tak naik kereta sekali   :(

Cik nor lagi sedih, time Amani nangis.. Amir pulak tak dok diam, nak menyusu la.. kejap-kejap kang die ejek Amani nangis, kejap dia join nangis sekali.. Huwaaa


Pak cik driver pun stress ;p


Agaknya camne orang ada anak 6?

4 comments on "Buka Puasa di kampung & Family gathering"

Mrs Nageb on August 14, 2011 at 9:08 PM said...

Yuhuu,i pun balik pilah yo.. :) meriahnyaaa kan.. :)

wardah @ fie shah on August 14, 2011 at 10:11 PM said...

haha itulah psl, sorang tantrum dalam kereta pun kita dah stress.

deena awanis on August 14, 2011 at 10:19 PM said...

i pernah ada that experience jugak..handling 2 boys at the same time..adoiii..pening pale..terus rasa tak ready nak ada baby baru..

Nur on August 14, 2011 at 10:22 PM said...

nageb: u pun org pilah ke? waghih la ni.. hehehe


mmg stress le kalau budak2 tantrum, cuma i fikir kalau anak kita tu kita tau lah camane nak handle sbb dah biasa.. ni anak adik I, selalu I jumpa.. dia lah kanak-kanak paling happy dan jarang sgt nangis huhu

kalau Amir tu, tau le I nak buat ape. hurm. hehe

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates