Sunday, August 7, 2011

Buka Puasa 2011


Ini dah jadi acara tahunan, buka puasa dengan kawan-kawan back in university. Bermula dengan saja-saja ajak kawan-kawan buka puasa masa tahun 2008. Venue; Eden sebab paling affordable. Tahun 2009 and 2010 buat kat Sime Darby Convention Centre pulak. And tahun ni, tahun ke-4 kami berbuka puasa sama-sama, kami buat di Tropicana Golf & Country Resort Damansara. Tukar selera pulak. Memang jadi lebih berselera lah!! The ambience was good so do the food :)


Dari car park ke enterance ada buggy service. Walaupun idak le jauh mane, tapi... puasa lah katakan ;p

Amir, lapa nau ke kamu?




Food stalls



Before berbuka....


Dasyat selera budak-budak ni...







Ya Habibi..


Lepas berbuka...

Acara wajib, posing kat tangga!!!




Recap gambar tahun-tahun lepas...

2010



2011



Sama tapi saiz tak serupa ;p

1 comments on "Buka Puasa 2011"

oya on August 8, 2011 at 5:45 PM said...

aku tgk part recap gambo tu..nk trgelak pun ade..aku asik port yg same je..belah situ..

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates