Monday, August 15, 2011

Faculty Iftar 2011


*Bulan puasa ni memang takde cerita lain, cerita pasal berbuka/makan aje ;p


Faculty of Management and IT's Buka Puasa

Pearl International Hotel

15th Aug 2011


Just quarter of us saje yang dapat join, yang buat ramai tu spouse and friends. Biasalah, lecturer yang anak more than two, susah lah sikit nak join, ada yang husband pun ada majlis berbuka tempat lain terpaksalah sorang surrender untuk handle anak-anak dekat rumah.

For Muslim lecturer, sponsored by our new Dean. It was good some other non-Muslin colleague pun sudi join memeriahkan lagi majlis. Kalau semua lecturer datang, it's going to be 100 over. Pokai la Dean bulan ni ;p

Amir pun join sekali :)  Amir sekarang ni dah restless lah duduk dalam kereta lama-lama. Old Klang Road kan sokmo jem. Dia dok main kat bawah dashboard korek harta karun dari dalam handbag.



Camane eh nak buat budak ni.. Duduk dalam car seat lagi lah tak boleh lama if I'm not driving.








Amir suka tengok budak2 yang berlari ke sana ke mari. Tapi dia sendiri bila ntah nak berjalan. Huhu


Hello girls.... ;D


The Company


The Mommy.


The Baby - yang tak reti dok diam walau seminit. Erghhhh!

4 comments on "Faculty Iftar 2011"

MyRule on August 15, 2011 at 6:19 PM said...

Ammar pun sama gak, tak reti duduk diam dalam kereta. Tempat plg best kat kaki mummy or mau dok kat stereng babah.. :P

Nur on August 15, 2011 at 7:14 PM said...

apesal la budak2 ni kan, kalau tau xyah beli permainan..main je stereng keta tu ;p

farahfad on August 15, 2011 at 8:48 PM said...

hahah...budak2 mmg port bawah dashboard keta la...baru tenteram mommy diaa

Nur on August 15, 2011 at 8:48 PM said...

okay, kalau semua pun pernah buat. senang hati I hehe

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates