Tuesday, August 2, 2011

UPDATE_THE BALD BABY CONTEST.


Berkenaan contest yang dianjurkan oleh Amir pada bulan lepas, kami sekeluarga dah buat keputusan pemenang..... Nope, not yet ;p  We decided to close the contest early, which is TODAY 3/08/2011.

Penyertaan dari mommies memang sangat happening and overwhelming. Sayangnya, untuk contest ni hanya ada Grand Prize bermakna satu sahaja pemenang. Confirm rambut Amir lagi susah nak tumbuh sebab memikirkan siapa yang layak menang ;p

To those yang nak check I dah view ke belum, go to comments trail kat entry contest. At some blog, I don't know why I cannot leave my comment. Tengok orang lain comment boleh je. Sigh. That's why I reply dekat my entry je.



Semenjak-dua menjak ni, Amir makin berkerut memikirkan siapa yang paling layak menang....

Masa main gelongsor pun tak enjoy, sambil slide sambil fikir...



Ini lebih hebat dari masalah negara. Siapa yang patut menang ni?




Keluarkan saya dari sini, saya mau tengok gambar baby-baby botak tu!



Let me gooooo! Hiyarkhhhhhh...



Ish memang pening lah nak pilih pemenang ni.. ish peningnya!




 
Pening kepala la Amir fikir... Amir tidur jap ye mommy. (ini mcm excuse baba)  ;p






Sila expect untuk mengetahui keputusan kami dalam sehari dua ini :)





(Drum Roll)


9 comments on "UPDATE_THE BALD BABY CONTEST."

eITA on August 2, 2011 at 6:55 PM said...

xsabar nak tahu sape yg menang ni....

fiszah_pjo on August 2, 2011 at 6:56 PM said...

tak sbr jugak nk tau spe menang :)

MyRule on August 2, 2011 at 6:57 PM said...

hahaha..cute betol la amir ni.. X per2..slow2 ye amir..

NaNaRuZaNa on August 2, 2011 at 8:47 PM said...

susah2 Amir pilih Aqil je la..xyah kerut2 dahi camtu...heehe..kiutnye amirrr..

amElyn on August 3, 2011 at 11:05 PM said...

alaaa. tak sempat nak join!!! =(

Sheeszshira Shiraz.... on August 4, 2011 at 6:22 AM said...

mintak2 si botak pphea mng..hehe...

Nurul Ilyani on October 27, 2011 at 2:12 AM said...

salam, nak tau lh, sape pemenang nye ye?tq

Nur on October 27, 2011 at 2:26 AM said...

hi, actually dah lama dah announce

http://herlifetreasure.blogspot.com/2011/08/and-award-goes-to.html

Nurul Ilyani on October 27, 2011 at 2:27 AM said...

ooo...ok2...tq :)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates