Monday, August 8, 2011

Teka-teki breast pump


Breast pump apakah yang boleh operate menggunakan battery dan harga yang affordable?


Now guna Spectra electric. Masalahnya di surau office baru ni takde power source plus bulan 9 dah start kelas, xtau lah ada port tak nak pump nanti. Worst case pump dalam kereta je.

Seeking for opinion.



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments on "Teka-teki breast pump"

Ciare Baha on August 8, 2011 at 10:19 PM said...

just my opinion

medela mini electric - bateri. tp bunyi bising. range price is belom 500

pureen bateri - sucking ok. tp bunyi biseng gak. tp harga murah la.

I pon pakai S3 n agak leceh kan kalo xjumpe port yg dkt power source ;)

Nur on August 8, 2011 at 10:22 PM said...

thanks ciare! yg medela tu mcm kene spend extra cash pulak sbb dah ade electric pump. nnt i survey yang pureen tu.

aThidEaN on August 8, 2011 at 10:53 PM said...

cuba tgk modu breastpump

i pakai medela pisa.can use bateri n also power source.tp harga mahal jugak la..performance mmg tiptop

Mrs Nageb on August 9, 2011 at 5:13 AM said...

Medela swing..tapi single..or medela freestyle.. :)

Mommies Commitee

 

Motherhood journey Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates